Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Master
Menu The Sound of Innovation

Podcast interviews

Podcast interviews

In drie podcast-afleveringen gaan Andrew en Erik, mentoren bij de master Sound of Innovation, in gesprek met studenten of docenten. Over hun dagelijks leven, hun carrière en de toekomst van de muziek. 

Innovatief Virtual Reality project

In deze aflevering van de Sound of Innovation podcast gaan Andrew en Erik in gesprek met Maurits. Maurits vertelt over het innovatieve VR-project wat hij uitvoert samen met twee studiegenoten uit het tweede jaar van de ArtEZ master The Sound of Innovation. De studenten zijn bezig met 360 graden video en audio - iets wat steeds meer toepassingen vindt in de zorgsector, in de creatieve industrie en in de techniek.

 

Op de bune én studeren

Een band leiden, zangeres zijn én studeren op masterniveau: Annemiek draait er haar hand niet voor om. In de tweede aflevering van de Sound of Innovation podcast is ze te gast bij Andrew en Erik, om te vertellen over haar carrière in de muziek en haar leven als als eerstejaars masterstudent The Sound of Innovation bij ArtEZ.

 

Docenten over het Innovation Lab

In de derde aflevering van de podcast hebben Andrew en Erik twee docenten van de masteropleiding op bezoek. Esther and Laurens vertellen over hun rol bij het Innovation Lab, die een vaste plek heeft in het curriculum van de ArtEZ master Sound of Innovation. Daarnaast gaan ze in op hun ervaringen als docent. Hoe zien zij innovatie in de muziek?