Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Alle opleidingen
Menu Jazz & Pop Zwolle

Jazz & Pop Zwolle

  • Bachelor
  • 4 jaar, voltijd
  • Nederlands
  • Zwolle

Zanger of musicus worden? Ontdek de studie Jazz & Pop aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Verleg je muzikale grenzen en vind jouw plek in het werkveld. 

Ontdek meer

  1. Facebook
  2. YouTube
  3. Instagram
Jazz & Pop Zwolle

Waarom kiezen voor Jazz & Pop in Zwolle?

Weg uit collegezaal

Muziek maak je ook buiten de schoolmuren. Door samenwerkingen met Deltion, Hedon Academy en alle podia in Zwolle, speel je veel buiten de deur.

Masterclasses

Je krijgt les van internationale bands, musici en professionals uit de muziekindustrie.

Ontdek jezelf

Samen met jou bouwen we aan je muzikale identiteit en helpen we je met het vinden van je eigen, authentieke geluid.

Inspirerende omgeving

Betrokken docenten en studiegenoten vormen samen een hecht team dat elkaar stimuleert om muzikale grenzen te verleggen.

Breed inzetbaar

Ter voorbereiding op de toekomst zet je tijdens je opleiding al een netwerk op en verken je een breed scala aan beroepsmogelijkheden.

Artistieke vrijheid

Je maakt jazz én pop en krijgt daarnaast alle ruimte om je te specialiseren in je eigen instrument.

Verken de muziek

Nieuwsgierige muzikanten, die veel (van elkaar) willen leren. Die vind je op de opleiding Jazz & Pop in Zwolle. De muziekstijlen jazz en pop zijn tijdens de opleiding gelijkwaardig aan elkaar en komen beide in al hun diversiteit aan bod. Je specialiseert je in je instrument (je hoofdvak) en tegelijkertijd vind je jouw eigen geluid. Daar krijg je niet alleen de ruimte voor, we stimuleren je ook authentiek te zijn.

Hechte gemeenschap

Het ArtEZ Conservatorium in Zwolle zit midden in het stadscentrum. Hier vormen studenten en docenten een hechte gemeenschap. Ze helpen elkaar om beter te worden en muzikale grenzen te verleggen. De betrokkenheid bij elkaar zie je terug in de concerten die studenten geven. Speeltentamens zijn altijd openbaar en worden standaard drukbezocht door nieuwsgierige medestudenten en alumni die willen weten wat hun toekomstige collega’s maken.

Klaar voor het werkveld

Je speelt dus al vroeg in de opleiding voor publiek en bent zo al bezig met je leven ná ArtEZ. Je ontdekt in de praktijk waar je talenten en ambities het best op aansluiten. Dit is je springplank naar het werkveld, waar je na de opleiding direct in verder kunt.

 

Je kunt de opleiding Jazz & Pop ook volgen in een Engelstalige variant met andere accenten in Arnhem.