The Sound of Innovation

Visie

Visie

Als jij met muzikale concepten impact wil creëren in deze snel veranderende wereld, is het van belang om creatief, proactief en flexibel te zijn. Om jouw eigen route te bepalen, kansen te zien en groot te denken. Daarom leidt de master The Sound of Innovation studenten op die zelf het werkveld kunnen vernieuwen, verbreden en inhoud kunnen geven.

Impuls aan jouw ontwikkeling

De Master of Music geeft een impuls aan jouw ontwikkeling. Wil je betekenisvol zijn als popmuzikant, composer, producer of muziekdocent?  Als changemaker is het belangrijk om je bewust te zijn van de omgeving waarin je opereert en dit bewustzijn in te zetten om jouw eigen doelgroepen te creëren. Treed buiten de gebaande paden. Zet jouw creativiteit aan. Ontwikkel nieuwe concepten en creëer impact. Laat je inspireren door gerenommeerde (gast)docenten en kom in contact met andere masterstudenten en samenwerkingspartners.

Ruimte

We vinden het belangrijk dat je in de masterstudie alle ruimte krijgt om jouw visie te ontwikkelen. Daarom is er ruimte om jouw studieprogramma zelf vorm te geven en zo eigen fascinaties te onderzoeken.

Drie Pathways

De Master of Music van ArtEZ kent drie pathways. In Arnhem leiden we studenten op tot performers en makers, in Enschede tot innovators en in Zwolle tot performers en curators. Dankzij deze verschillende profielen zijn er kruisbestuivingen mogelijk. Er zijn locatie-overstijgende modules waarin samenwerken en creëren centraal staan.

Innovatie staat centraal in Enschede

Innovatie vormt het hart van het conservatorium in Enschede. Grenzen bestaan niet voor de muziekdocenten, popmuzikanten, composers, producers en muziektherapeuten die hier studeren en doceren. De studierichtingen werken intensief samen en er is een sterke verbinding met de internationale creatieve industrie, culturele organisaties en instellingen voor onderwijs en zorg. De diversiteit aan partners en samenwerkingsverbanden zorgt voor een levendige internationale community.