Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Gefeliciteerd Martijn Emmen, met het ontvangen van een startersvoucher

  • Muziek
  • Ondernemen
Gefeliciteerd Martijn Emmen, met het ontvangen van een startersvoucher

Martijn heeft zich de afgelopen maanden ingezet bij het ArtEZ Business Centre(ABC) om de startersvoucher te bemachtigen, ter waarde van €2500. Deze voucher is speciaal ontworpen om alumni van Han, RU, VHL en ArtEZ tot drie jaar na hun afstuderen een vliegende start te geven bij het opstarten van hun eigen onderneming.
 
Hij heeft een innovatief concept ontwikkeld waarbij leerlingen kunnen kiezen uit diverse lesroutes, waardoor ze gericht kunnen werken aan hun individuele doelen en gemotiveerd blijven. Dit concept is gebaseerd op Martijns eigen ervaring, waarin de lesstof niet aansloot bij zijn interesses. Daarnaast nodigt Martijn zijn leerlingen uit om hun vaardigheden vast te leggen in de professionele studio van Gitaarstudio Deventer, met zowel audio- als videomogelijkheden, zodat ze hun gitaarkunsten kunnen delen op platforms als TikTok of Instagram.
 
Om zijn plan te verfijnen heeft Martijn na zijn afstuderen deelgenomen aan het Startersprogramma van het ABC, een tweedaagse workshop die alle essentiële aspecten van het opzetten van een onderneming behandelt en een ideale voorbereiding biedt voor het aanvragen van de voucher.
Vervolgens is hij het speciale coaching traject voor het aanvragen van de voucher ingegaan. In dit traject leest er iemand  mee met het plan en dient als sparringpartner.
Deze zorgvuldige voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien de beoordelingscommissie vorige week een positieve beoordeling heeft gegeven.
We wensen Martijn en zijn onderneming heel veel succes!
 
Wil je meer weten over Martijns onderneming, bekijk dan zijn website

Lees hier meer over de Startersvoucher en het READY TO START Startersprogramma