Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingssessies, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Programma

Alle opleidingen organiseren verschillende voorlichtingssessies. Houd deze pagina in de gaten voor de tijden van de sessies per opleiding.

Vooropleidingen

Stel al je vragen over de Vooropleiding, de Introductiemodule en de Oriëntatiecursus Art & Design.

Animation Design 

Storytelling, verbeelding en vormgeving. Vertel als animator een betekenisvol verhaal en laat je fantasie tot leven komen!  

Illustration Design 

Animatie, theater, fotografie en meer! Als illustrator leer je de juiste middelen kiezen en te gebruiken die jouw verhaal en boodschap recht doen!  

Comic Design 

Hoe vertel je een verhaal dat raakt? Met de enige hbo-opleiding tot striptekenaar verbeeld jij het betekenisvolle richting jouw publiek! 

Docent Beeldende Kunst & Vormgeving (Voltijd, Deeltijd & Op maat)

In de groeiende markt van kunsteducatie leer je anderen ervaren hoe het is om kunst te maken. Tijdens de studie ontwikkel jij niet alleen je artistieke vaardigheden, maar ook jouw rol als docent.

Graphic Design 

Voel jij je betrokken tot de samenleving? Communiceer, inspireer en informeer op beeldende wijze jouw boodschap met Graphic Design! 

Interieurarchitectuur (bachelor)

Hoe wordt je ruimtelijk ontwerper van meubels, interieurs en gebouwen? Zoek de grenzen van jezelf en het vakgebied op en leer vooruit te lopen op de vraag van de toekomst.

Interieurvormgever (associate degree)

De tweejarige hbo-opleiding Interieurvormgever AD leidt je op tot een ruimtelijk ontwerper gespecialiseerd in sfeer en beleving van binnenruimtes. Door te maken, onderzoeken en experimenteren ontwikkel je je identiteit en eigenheid als ontwerper.


Welke opleidingen zijn aanwezig?

Bachelors

Interieurvormgever, InterieurarchitectuurAnimation Design, Comic Design, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Graphic Design, Graphic Design DeeltijdIllustration Design

Voortraject

Orientatiecursus Art & Design, Vooropleiding Art & Design, Verkorte vooropleiding Docent BKV


 Alvast sfeer proeven