Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

AGENDA

AGENDA

December

Januari

APRIA Platform Open Call voor bijdrages 2022-23

APRIA Platform Open Call voor bijdrages 2022-23

|
Arnhem
|
Architectuur en Interieur
Beeldende Kunst
Dans
Exhaustion How to find potential in states of inaction?  We zijn in een collectieve burn-out beland. Klimaatverandering, raciale onrechtvaardigheid, Covid-19, oorlog en energietekorten: de ene crisis is nog niet voorbij of er volgt alweer een volgende crisis en daardoor voelt het voor velen alsof we uitgeput zijn. Onze bereidheid en ons vermogen om direct oplossingen voor deze crises te vinden raakt uitgeput en steeds meer mensen vragen zich af of de maatschappelijke systemen die we kennen nog wel werken. In plaats van wanhoop de boventoon te laten voeren, of te zoeken naar snelle oplossingen kunnen we ook nadenken over de mogelijkheden die kunnen voortkomen uit dit gevoel van uitputting. Wat gebeurt er als we niet meteen dingen op gaan lossen, maar in plaats daarvan wachten, weigeren of ons tot iets anders wenden? Wat gebeurt er als we luisteren naar ons uitgeputte lichaam en naar processen als rusten, slapen, rouwen en wachten? Vinden we daar artistieke en creatieve mogelijkheden? Voor de vierde Open Call van APRIA willen we het potentieel van uitputting onderzoeken. We verwelkomen artistiek onderzoek (academisch of artistiek) dat in de vorm van tekst kan worden gepubliceerd, maar ook beeldessays, film- en geluidsbijdragen.

Februari

Meeloopdag Docent Muziek Zwolle

Meeloopdag Docent Muziek Zwolle

|
Zwolle
|
Docentopleidingen
Muziek
Heb je een Open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met de opleiding Docent Muziek te starten, maar wil je eerst een dag komen kijken voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor de Meeloopdagen. Bij een Meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma waarin een paar vaste programma-onderdelen zitten.  Nadat je op een Meeloopdag bent geweest heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij jou past.
Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd Zwolle

Meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd Zwolle

|
Zwolle
|
Beeldende Kunst
Docentopleidingen
Vormgeving
Wil je naast de Open dag nog verder kennismaken met de opleidingen? Ben je benieuwd naar hoe het is om bij ArtEZ te studeren? Kom een dagje meelopen bij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving! Tijdens de Meeloopdagen krijg je een beter beeld van de opleiding, wat je leert en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een goede manier om erachter te komen of de opleiding bij je past!