Summer School Comic Design

Toelating

Vond het een onwijs leuke Summer School en heb er ook enorm veel energie en ideeën van gekregen. Steek er zelfs mijn collega's mee aan op het werk. Dus nog bedankt daarvoor allemaal.

Kim
deelnemer Summer School Comic Design

Toelating

Doelgroep

De minimumleeftijd is 18 jaar. Deelnemers zijn bachelorstudenten en professionals op het gebied van Art & Design, autodidacten met een aantoonbare deskundigheid en ervaring in het medium, auteurs en studenten van schrijfopleidingen (Creative Writing e.a.) met affiniteit voor verbeelding.

Aanmelding en toelating

Een selectie is onderdeel van de aanmelding voor deze Summerschool. We vragen je ook een CV en een portfolio als PDF-bestand op te sturen.

  • Aanmelden kan vanaf 1 januari tot uiterlijk 1 juli (als tot die tijd nog plaats is).
  • Binnen twee weken na aanmelding hoor je per email of je toelaatbaar bent.
  • Als je bericht hebt ontvangen dat je toelaatbaar bent, kun je je inschrijving definitief maken door de cursuskosten te betalen.
  • Een deskundige selectiecommissie beoordeelt aan de hand van je aanmelding of de verwachting is dat je voldoende rendement uit de Summer School zal kunnen halen. We corresponderen niet over de uitslag van de selectie.
  • Documenten die per post worden gezonden, worden niet in behandeling genomen en ook niet geretourneerd. 

Annuleren

Als er op de sluitingsdatum van de inschrijving (1 juli) onvoldoende aanmeldingen zijn, wordt de Summer School Comic Design geannuleerd. Hiervan krijgt je zo snel mogelijk bericht. Gedane betalingen worden teruggeboekt.