MediaMusic

Stage

De stage in het vierde jaar is een belangrijk onderdeel van de studie. Je loopt een semester stage bij (inter)nationale bedrijven als Kuitenbrouwer & Henselmans (Nederland),  Arturia (Frankrijk), Dynamedion (Duitsland), Hans Zimmer Studio's (Los Angeles).

Talentscouting door deze bedrijven gebeurt vaak tijdens de stage.

Sounddesign werk gevonden

Los Angeles

Zino van Hamersveld regelde zelf zijn stage bij de Sonic Fuel Studio’s in Los Angeles en werkte er met o.a. Garry Schyman, Christopher Lennertz en Timothy Wynn.
Sounddesign Sonic

Strongroom

Sean Gray 4e jaars MediaMusic: "Ik loop nu stage in de Strongroom studio's Londen (clients o.a. Arctic Monkeys; Shakira; Santana; Macey Gray; The Who; Kelis) en dit is een unieke kans om mijn ervaring verder uit te breiden. In de vrije uren van de studio's werk ik met het equipment en de analoge mixing consoles en kan verder de grote spelers uit de Britse Industrie ontmoeten.

Interne stage

In alle studiejaren werk je mee in de studio's van MediaMusic aan bijvoorbeeld opnames, onderhoud, het geven van workshops, mixing en mastering van producties. Derdejaars studenten die de minor Music Management en Musiconomie volgen, werken binnen het PAMM Productiebedrijf van de Popacademie en MediaMusic.