naar nieuwsoverzicht
28 juni 2024

De laatste ronde finals!

We zijn voor nu alweer aangekomen bij de laatste finals van 2024! Time flies when you're having fun. Vang een glimp op van de agenda, nu het nog kan. 

Dat we in de laatste weken van de finals zijn beland, betekent niet dat er weinig te beleven valt. Zo komen de grote finals-exposities van de drie academies voor Art & Design eraan en zijn er nog verschillende concerten en voorstellingen te bezoeken. Lees dus gauw verder om in de finals-sferen te blijven! 

Agenda

Bekijk hieronder welke finals je onder andere nog kunt bezoeken. De volledige agenda bekijken? Dat kan hier!

Final Exam - Brendan Smyth - Jazz & Pop Gitaar

Brendan Smyth (Jazz & Pop) is een eigenzinnige gitarist die zowel muziek als het leven benadert vanuit sfeer en emotie. Deel uitmaken van de fusionband Swagworld is van grote invloed geweest op zijn muzikale ontwikkeling. Daarom heeft hij de rest van zijn hele band uitgenodigd om het publiek onder te dompelen in hun originele Swagworld-muziek. Ben je er klaar voor? We zien je graag op 1 juli in poppodium Hedon in Zwolle!

Bestel je kaarten

Try-out Daan Timmerman - Undress

Extravagant, flamboyant, extreem, groots en gedurfd. In een roze ruimte waarin alles lijkt te kunnen, komen drie spelers erachter dat ze toch niet álles durven. In Undress, een voorstelling met invloeden van drag, camp, elektronische muziek en drums streeft Daan Timmerman, afstuderend student Muziektheater, naar een leven vol kleur, high fashion, maximalisme, liefde en lef.

Reserveer je tickets voor 2 of 3 juli

Finals expositie ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem

Achter de schermen van de Academie voor Art & Design Arnhem wordt hard gewerkt aan de eindexamenexposities! Vierdejaars studenten Product Design, Creative Writing, Fashion Design, BEAR Fine Art, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Design Art Technology en Graphic Design tonen van 3 t/m 7 juli 2024 hun projecten. Iedereen is welkom om het afstudeerwerk te bewonderen en kennis te maken met de nieuwe generatie kunstenaars.

Zien we je daar?

Finals expositie ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle

Afstudeerders van de ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle (Animation DesignComic DesignDocent Beeldende Kunst en VormgevingGraphic DesignIllustration DesignInterieurarchitectuur en Interieurvormgever) en masteropleidingen Interieurarchitectuur en Kunsteducatie in Zwolle tonen hun eindwerk van 3 tot en met 7 juli in het Sophiagebouw in Zwolle.

Ontdek meer over de studenten

Finals expositie AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede
De overzichtsexpositie met werk van alle afstudeerders van AKI ArtEZ Academy of Art & Design van 2024 is van 5 t/m 12 juli te zien in Enschede. Ontdek de eindwerken van studenten Crossmedia DesignFine Art en Moving Image. Een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt.
 
 
Final Exam Sarah Gentili - Jazz & Pop Vocal

Sarah Gentili is een Nederlands/Italiaanse vocaliste die met haar veelzijdigheid velen weet te raken. Met haar warme geluid voelt ze zich thuis in close harmony ensembles, jazz/pop bands, duo's en als achtergrondzangeres. Ze zingt in verschillende talen zoals Italiaans, Nederlands en Portugees. Vooral in het Portugees komt haar liefde voor Braziliaanse muziek tot uiting. Daarnaast zingt ze graag kleinkunst repertoire. Met haar concert studeert ze af van de bacheloropleiding Jazz & Pop Zwolle.

Lekker lezen

Op artez.nl/finals staat heerlijk leesvoer voor je klaar, in de vorm van inspirerende stories over de afstudeerders. Je vindt er allerlei verhalen om een idee te krijgen van wat de afstudeerders van ArtEZ meemaken en te vertellen hebben!

Wat is de toegevoegde waarde van swipen? Luka opent de discussie

Luka Knez is gefascineerd door de relatie tussen mens en technologie. Hierover gaat zijn finalswerk voor de bachelor Crossmedia Design van de AKI ArtEZ Academie voor Art & Design in Enschede. “Ik wil met mijn werk interessante verhalen vertellen. Verhalen, die raken aan ons mens-zijn en vragen oproepen over de technologische vooruitgang.”

Lees meer over Luka en zijn werk

 

Instagram-takeovers

Studenten van ArtEZ nemen het Instagram-account van ArtEZ regelmatig over tijdens de finals! Deze enthousiastelingen nemen jou als Instagram-volger mee achter de schermen bij hun afstuderen, zodat jij kunt zien waar ze allemaal mee bezig zijn. Neem een kijkje en houd je ogen ook open voor alle takeovers die nog komen gaan!

Lichting '24

Wil je meer weten over de afstudeerders van ArtEZ, zoals hoe ze hun opleiding ervaren hebben, welke toekomstplannen ze hebben en wat hun tips voor huidige studenten zijn? Neem dan een kijkje op de studentenpagina's

Mis niks

Blijf op de hoogte van de finals door alle social media-kanalen te volgen. Heb jij al evenementen bezocht? Deel je ervaring op de socials met #ArtEZfinals!

Houd de agenda in de gaten en kies jouw favoriete finals-events!