naar nieuwsoverzicht
30 juni 2023

#finalsfriday 6: Oost-Nederland staat bol van beeldende kunst en vormgeving

Een tour door Oost-Nederland: een must voor iedereen die de zomer met frisse inspiratie wil beginnen. In zowel Arnhem als Enschede en Zwolle zijn de grote exposities van onze Academies voor Art & Design (bijna) begonnen! In deze #finalsfriday lees je wat er in de drie ArtEZ-steden op je te wachten staat.

Arnhem

Afstudeerders van BEAR Fine Art, Creative Writing, Design Art Technology, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Fashion Design, Graphic Design en Product Design presenteren hun krachtige werk aan Onderlangs 9, Oude Kraan 26 en Oude Kraan 74 van 5 tot en met 9 juli.

Graphic Design-studenten maken signing voor finals-expositie

Enschede

Het talent van AKI ArtEZ Academie voor Art & Design presenteert hun werk zowel in het academiegebouw tot en met 7 juli, als in het Rijksmuseum Twenthe tot en met 27 augustus. Volg ook de Mupi-route door de straten van de stad!

Zwolle

Van Interieurarchitectuur tot Comic Design, de afstudeerders van ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle presenteren hun werk dit jaar in hun eigen gebouw. Het prachtige voormalige Sophia-ziekenhuis wordt tot en met 9 juli omgetoverd tot een adembenemende expositieruimte.