Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Praat met docenten en studenten, bezoek de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst.

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem, Oude Kraan 26 en Oude Kraan 74

Welke opleidingen zijn aanwezig?

Bachelors

Design Art TechnologyDocent Beeldende Kunst en VormgevingFashion DesignBEAR Fine ArtGraphic DesignProduct DesignCreative Writing

Voortraject

 Vooropleiding Art & DesignOriëntatiecursus Art & Design, Pre-Academy Art & Design


Programma

Vooropleidingen

Stel al je vragen over de Vooropleiding, de Pre-Academy en de Oriëntatiecursus Art & Design.


BEAR Fine Art

Tijdens de open dagen kun je de studio's van studenten bezoeken en presentaties bekijken. Je krijgt handige informatie van zowel studenten als docenten én kunt terecht voor portfolioadvies.


Creative Writing

Altijd al willen weten wat schrijver zijn voor jou kan betekenen? Tijdens de open dag van Creative Writing kun je verschillende voorstellingen bijwonen en deelnemen aan inspirerende workshops.


Design Art Technology

Langskomen op de open dag is de beste manier om kennis te maken met de opleiding Design Art Technology en het vakgebied van de opleiding. Je vindt er mediakunst, creatief en kritisch onderzoek, digitale cultuur, creatieve technologie, geluids- en lichtkunst. Onze studenten en docenten staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.


Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

De bacheloropleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving presenteert een doorlopend programma met interactieve workshops, interessante lezingen en leerzame presentaties over de studie en de beroepspraktijk.


Fashion Design

Ben je benieuwd hoe het is om Fashion Design te studeren? Tijdens de open dag kun je hier een goed beeld van krijgen. Bijvoorbeeld door studentenwerk te bekijken, lessen bij te wonen en vragen te stellen aan studenten en docenten.


Graphic Design

Kom kijken naar het werk van studenten van alle leerjaren en krijg inzicht in hun leerproces en ontwikkeling als grafisch ontwerper. Er zijn leuke, leerzame workshops en je krijgt informatie over het voorbereiden van je portfolio. 


Product Design

Ontdek de wereld van Product Design en het creatieve proces van studenten: van idee tot product. Tijdens de open dag leer je vanalles over conceptontwikkeling, onderzoek, maken en reflecteren. Ook kun je een kijkje nemen in de complexe en vaak aangenaam uitdagende manier van werken op deze afdeling. Kom gerust langs en stel je vragen.


Alvast sfeer proeven