Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Jazz & Pop
Menu Jazz & Pop

Na de studie

Na de studie

De musicus van nu combineert verschillende beroepsrollen en activiteiten, op zoek naar de balans tussen creativiteit en zelfredzaamheid. De master Jazz & Pop bij ArtEZ in Arnhem biedt ruimte om te experimenteren en moedigt je aan om buiten de gebaande paden te treden, zodat je je maximaal kunt ontplooien. Na je afstuderen zet je jouw professionele beroepspraktijk voort met twee jaar aan inspiratie, verfrissende inzichten en waardevolle ervaring op zak. Je weet hoe je andere manieren van denken en luisteren kunt stimuleren en genereren en je hebt een nieuwe basis gecreëerd van waaruit je je artistieke identiteit kunt blijven ontwikkelen.

Creatief, proactief en flexibel

De ArtEZ Master of Music geeft je een stevige artistieke en muzikale basis. Na je studie weet je wat je kwaliteiten en sterke punten zijn en met wie en hoe je samen moet werken om je doelen te bereiken. Je bent je heel bewust van de omgeving waarin je opereert: je weet hoe je aan het werkveld kunt bijdragen en hoe je het tegelijkertijd optimaal kunt benutten. Met de proactieve, ondernemende, nieuwsgierige, kritische en open mind-set die je tijdens de opleiding hebt ontwikkeld, voelt het vanzelfsprekend om in oplossingen en mogelijkheden te denken. Als afgestudeerde heb je niet alleen jouw eigen artistieke signatuur ontwikkeld, maar ben je ook creatief in de breedste zin van het woord.

 

De ervaren, kritische en hooggekwalificeerde docenten en de beschikbare middelen en begeleiding bieden een unieke kans om een perfecte en op maat gemaakte masteropleiding aan te bieden.
ANDREAS KÜHNE, oud-student (afgestudeerd in 2019)

Titel en diploma

Na succesvolle afronding van de master Jazz & Pop mag je de titel Master of Music (MMus) voeren.

Deze studie is in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) te vinden onder code 44739. De formele opleidingsnaam, waaronder deze studie bekend is bij het CROHO, is Master Muziek. Deze CROHO-naam komt op je diploma te staan.

Direct aanmelden

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Klik dan door naar Studielink.

Direct aanmelden via Studielink