naar nieuwsoverzicht
26 maart 2024

Yes! Het feest van de finals 2024 is begonnen!

Pak je agenda er maar bij: de finals van 2024 zijn begonnen! De eerste theater- en dansvoorstellingen zijn bekend en jij kunt erbij zijn. Tot aan de zomervakantie komen er steeds meer evenementen van afstuderende studenten bij en geloof ons: het wordt nog moeilijk kiezen. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer.

 

Tijdens de finals presenteren honderden laatstejaars studenten van onze bachelor- en masteropleidingen hun eindwerk (vaak gratis!) aan het grote publiek. Naast theater- en dansvoorstellingen zijn er concerten, exposities, presentaties, een grote modeshow en nog veel meer. Zo maak je als liefhebber van kunst en cultuur op een laagdrempelige manier kennis met de nieuwste lichting professionals. Van makers, performers, designers en kunstenaars tot docenten en muzikanten.

Laat je verwonderen


De finals-events vinden zowel binnen als buiten de muren van ArtEZ plaats. Benieuwd of er al een evenement bij jou in de buurt is? Kijk dan in onze agenda en schrijf je ook meteen in voor de nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe events én ontvang je een overvloed aan inspiratie van onze laatstejaars studenten.

Meer, meer, méér


Op onze social media-kanalen delen we elke dag het laatste nieuws rond de finals. We geven je een bijzonder kijkje achter de schermen, vertellen de verhalen achter de eindwerken en staan met onze neus vooraan bij alle events. Volg ons dus op Instagram, LinkedIn en TikTok om niks te missen. Smaakt naar meer? Houd dan ook de hashtag #ArtEZfinals in de gaten, want onder deze hashtag posten wij én onze studenten over de finals. Je zult zien: het is één groot feest!