naar nieuwsoverzicht
4 juli 2023

Graphic Design-studenten maken signing voor finals-expo

Deze week is het zo ver, de finals van Art & Design Arnhem! Vierdejaarsstudenten Product Design, Creative Writing, Fashion Design, BEAR Fine Art, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Design Art Technology en Graphic Design tonen hun werk. En wist je dat de signing van de finals bij Art & Design Arnhem ook gemaakt is door ArtEZ studenten? Deze bewegwijzering helpt bezoekers te navigeren tijdens de exposities op de verschillende locaties!

Graphic Design afstudeerders Judith, Odeta, Fleur en Juliette hebben hard gewerkt aan het ontwerp- en maakproces. Van het 3D animeren van een save-the-date tot aan het bouwen van houten constructies, de studenten hebben met dit project laten zien hoe veelzijdig Graphic Design kan zijn. Dit alles deden zij naast hun eigen afstudeerprojecten, welke deze week te bewonderen zijn tijdens de finals-exposities. 

Graphic Design

De bachelor Graphic Design in Arnhem (GDA) is een vierjarige opleiding voor studenten met een sterke motivatie en een open, kritische blik. Er wordt veel onderzoek gedaan naar opkomende sociale, politieke en milieuvraagstukken en studenten houden zich bezig met complexe ethische kwesties door middel van graphic design perspectieven tijdens hun studie. De studie biedt mogelijkheden om uit te blinken in vakken zoals Type & Typography, Design Research, Experiment & Motion, Interactive Media en Design Theory. GDA-studenten worden opgeleid tot sterke ontwerpers/researchers, maar zijn ook flexibel en staan open voor andere perspectieven.

Meer over de makers