ArtEZ Academie voor Theater & Dans Arnhem Finals 2021
naar nieuwsoverzicht
25 mei 2022

Ontmoet de volgende generatie kunstenaars bij ArtEZ finals 2022!

Ook dit jaar laten zo’n 600 studenten van ArtEZ University of the Arts in hun afstudeerwerk zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Dit eindwerk presenteren ze aan de wereld in dans- en theatervoorstellingen, concerten, exposities en modeshows. De ArtEZ finals 2022 vinden plaats tot de zomervakantie, op verschillende plekken in de regio Arnhem, Enschede en Zwolle. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, dus kom kijken!

Tijdens de coronacrisis vonden de finals veelal online plaats, dit jaar weer fysiek. Marjolijn Brussaard, voorzitter College van Bestuur van ArtEZ: “We zijn bijzonder trots op onze studenten, die hun creatief vermogen en ongekend aanpassingsvermogen hebben getoond in de coronaperiode. Zij stappen nu weer in het licht en stralen met hun werk. Het is voor iedereen een unieke gelegenheid om nieuw talent te spotten en zich te verbazen over hun ideeën en werk.”

ArtEZ finals 2022
De ArtEZ finals 2022 vormen hét podium voor de volgende lichting afgestudeerden van ArtEZ om zich te presenteren aan het werkveld en het grote publiek. Bij de finals zie je de kunstenaars van morgen aan het werk. Bekijk de finals-agenda voor een volledig overzicht van alle finals of kies een specifieke discipline:

Bezoek de finals ook online!
Op onze finals-pagina's is een levendige impressie van het studentenwerk te vinden, bijvoorbeeld via de stories-pagina; ook handig in het geval dat je de finals niet live kunt bijwonen. Je kunt ook de hashtag #artezfinals in de gaten houden op social media. En ons Instagram-account wordt een aantal keer per week overgenomen door finals-studenten. Zo zijn niet alleen de eindpresentaties maar ook de ervaringen van de studenten te volgen!

Meer informatie
Meer informatie? Bezoek onze finals-pagina's!