Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Theater

Theater

Bij de opleidingen van ArtEZ op het gebied van theater, muziektheater en toneel leer je je eigen artistieke en culturele positie bepalen en innemen. De studies zijn vernieuwend en boosten je ontwikkeling: niet alleen als maker en performer, maar ook als ondernemer en onderzoeker.

Artisteducator in Theater

Artisteducator in Theater

  • Bachelor
  • Arnhem
Theater geeft het leven kleur, biedt troost, herkenning en schoonheid. Bij de opleiding Artisteducator in Theater (voorheen: Docent Theater) leer jij met je kunstenaarschap het kunstenaarschap van de ander aan te raken, te prikkelen en te ontwikkelen. Je ontwikkelt je tot een kunstenaar die het verschil maakt, kritisch is en de belangwekkende verhalen deelt in een nationale en internationale context. Als artisteducator weet je te verbinden, te creëren, te bewegen, vorm te geven en te luisteren. Er is 100% baangarantie.
Community Research Programme

Community Research Programme

  • Overig
  • Andere locaties
Deze zomer biedt ArtEZ een nieuw Community Research Programme aan, uitgevoerd in nauwe samenwerking met Cultureel Centrum Pakhuis de Zwijger (Amsterdam), getiteld: Designing Cities for All. Tijdens dit programma word je intellectueel uitgedaagd om onder begeleiding en op locatie (Amsterdam Nieuw West) onderzoek te doen en onderdeel uit te maken van een innovatieve, creatieve en kritische gemeenschap, vanuit de buitenwijken van Amsterdam – Nieuw West.