Interieurarchitectuur

Praktische informatie

'Mindspace, Interieurarchitectuur voor Geestelijke Gezondheidszorg. In twaalf weken ontwikkelen we een ruimtelijke case-study met als thema de relatie tussen lichaam, ruimte en geest in het kader van een bestaande zorgomgeving voor geestelijke gezondheid.'

Arjan Scheer
Docent

Praktische informatie

Schema

In twaalf weken zal de cursus werken vanuit persoonlijke waarnemingen door middel van (hand) schetsen (vier weken), ruimtelijke modellen (vier weken) en het ontwikkelen van generieke ruimtelijke oplossingen (onderzoek door ontwerp, vier weken). Tijdens de cursus zijn er een aantal gast-docenten, zowel vanuit het gebied de gezondheidszorg als vanuit het vakgebied (interieur) architectuur.

Data

september 2018 - januari 2019

Kosten

Deelname aan de pre-master kost 825 euro, lunch niet inbegrepen.

Locatie

De lezingen en workshops vinden plaats in het gebouw van ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle aan de Rhijnvis Feithlaan 50 en starten om 10 uur. Er wordt gewerkt tot 17.00 uur. Van 12.00 - 13.00 uur is er een lunchpauze. 

Bereikbaarheid

ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het station en 5 minuten van het stadscentrum. Tip: huur een OV fiets op het station. 

AZ1607-9811