Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Artisteducator in Theater & Media
Menu Artisteducator in Theater & Media

Sfeer en faciliteiten

Sfeer en faciliteiten

Als docenttheateropleiding zijn wij de enige theateropleiding tussen vooral beeldende opleidingen. En dat is te voelen.

Wanneer je door ons gebouw in Zwolle loopt, ruikt het naar verf en hout. In alle gangen, lokalen en werkplaatsen wordt gemaakt, gebouwd, en gecreëerd. Je voelt dat je op een kunstacademie bent en je zintuigen worden meteen op scherp gezet. Je komt studenten tegen, werkt samen met hen je inspireert elkaar.

Faciliteiten

De opleiding Artisteducator in Theater & Media is gevestigd in het sfeervolle, gerenoveerde Sophiagebouw in Zwolle en beschikt over innovatieve labs zoals een technologielab met streaming-studio en 360-graden-projectiemogelijkheden, een soundlab, een theaterzaal en multifunctionele werkruimtes. Daarnaast kun je gebruik maken van de verschillende werkplaatsen, zoals als een houtwerkpaats, metaalwerkplaats, grafiekwerkplaats en een digitale werkplaats met een geluidsstudio, greenscreenruimte, fotografie-, video-, animatie- en montageruimtes en plekken voor algemene computerinstructie.

Wat gebeurt er bij Artisteducator in Theater & Media?

De coronamaatregelen hebben ons geïnspireerd om een virtueel theater op te zetten waarin we met livestream werken, talkshows maken en digitale producten presenteren. Zowel voor het onderwijs als voor publiek. Ook blijven we werken met communities, uiteraard met inachtneming van anderhalve meter afstand en hygiënemaatregelen.

Wil je je aanmelden voor de opleiding? De selectieprocedure vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk live plaats.