Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Café READY TO START: Financiering voor jouw plan

  • Ondernemen

Op 19 april organiseren wij Café READY TO START in Enschede, waar we ons zullen buigen over de vraag 'Hoe realiseer ik de funding voor mijn plan?'. Of je nu student bent of net bent afgestudeerd, dit Café is bedoeld voor iedereen binnen ArtEZ die klaar is om een start te maken.

ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Café READY TO START: Financiering voor jouw plan

 

Tijdens dit Café krijg je de kans om direct in gesprek te gaan met een waardevol netwerk van professionals. Ontvang advies over verschillende financieringsmogelijkheden zoals fondsen, vouchers, trainingen en coaching. Leer elkaar kennen, verken mogelijke samenwerkingen en stel al je vragen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij de start van jouw beroepspraktijk.

We hebben weer een mooie line up voor je samengesteld, met onder andere:
Stimuleringsfonds
Mondriaanfonds
Voordekunst
Buma Music in Motion
Tetem Generators
Startversneller Oost NL
ABC Startersvoucher
De Sektor

Meld je hier aan, de drankjes krijg je van ons!

*Voorafgaand aan het Café zal er nog een bijeenkomst plaats vinden speciaal voor docenten in het kader van voorbereiding op de beroepspraktijk. De borrel van deze bijeenkomst en het Café-evenement worden gecombineerd. Meer informatie hierover vind je hier