Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Master
Menu The Sound of Innovation

Na de studie

Na de studie

Als afgestudeerde van The Sound of Innovation ben je de verandering. Je geeft vorm aan de toekomst van je eigen werkterrein en van de disciplines die ermee in aanraking komen – en creëert zo de omgeving van waaruit en waarin je opereert. Je hebt ontdekt hoe je vanuit de context van je eigen ervaring en achtergrond, met muziek en audio resultaat kunt boeken op het gebied van sociale en technische ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Wat is jouw innovatie?

Deze masteropleiding bij ArtEZ helpt je om je horizon te verbreden en om in onverwachte hoeken samenwerking op te zoeken. Eenmaal afgestudeerd heb je een neus ontwikkeld voor mogelijkheden en zie je potentieel in het werken in verschillende vakgebieden. In samenwerking met lokale en internationale professionals binnen en buiten het muziekveld bedenk je dingen die nog niet bedacht zijn – of het nu gaat om nieuwe instrumenten of notatiesystemen, geluidsontwerp voor musea en tentoonstellingen, innovaties in multimedia of onderwijs, festivals en conferenties in nieuwe vormen, of technologieën en toepassingen in de gezondheidszorg.

Titel en diploma

Na succesvolle afronding van de master The Sound of Innovation mag je de titel Master of Music (MMus) voeren.

Deze studie is in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) te vinden onder code 44739. De formele opleidingsnaam, waaronder deze studie bekend is bij het CROHO, is Master Muziek. Deze CROHO-naam komt op je diploma te staan.

Direct aanmelden

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Klik dan door naar Studielink

Direct aanmelden bij Studielink