Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Popacademie
Menu Popacademie

PAMM productiebedrijf

PAMM productiebedrijf

Studenten uit het derde en vierde jaar, die de minor Musicmanagement volgen, werken bij PAMM Productions, van ArtEZ Popacademie en MediaMusic.

Dit productiebedrijf onderhoudt niet alleen contacten met het werkveld en alumni, PAMM organiseert ook een deel van de projecten voor de opleiding. Het Productiebedrijf organiseert de MediaMusic Award, een verkiezing van de beste muziekproductie, programmeert bands, organiseert sessies bij poppodia en ondersteunt studenten bij het opzetten van hun eigen (afstudeer)projecten. PAMM is betrokken bij festivals als Booster, de Popronde, Museumnacht Enschede, Tuckerville en Stukafest. Het productiebedrijf is ook de initiatiefnemer van samenwerkingen tussen studenten van de Popacademie en MediaMusic met studenten van andere opleidingen binnen ArtEZ.


PAMM on Instagram

Booster

De studenten die de minor Musicmanagement volgen, organiseren namens PAMM Productions jaarlijks het Booster Festival in Enschede. Het festival is niet alleen een showcase voor jonge, talentvolle musici, het is ook de plek om mensen uit de muziekindustrie te leren kennen, feedback te krijgen op je werk, vragen te stellen en je netwerk uit te breiden. Op Booster werd bijvoorbeeld Popacademiestudent Jeangu Macrooy ontdekt. De studenten in de organisatie werken samen met onder andere Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Popsport, De Nieuwe Oost, Burgerweeshuis, Hedon en Metropool.

Ga naar de website van Booster

Bezoek Booster op Facebook