Interieurarchitectuur

Binnen de opleiding Vormgeving leidt de studie Interieurarchitectuur (IN__architectuur Ba) in Zwolle je op tot ruimtelijk ontwerper. Binnen de gebieden object, interieur en onderzoek ben je voortdurend op zoek naar nieuwe ruimtelijke concepten.

Dit is Interieurarchitectuur (IN__architectuur) bij ArtEZ:

  • Aandacht voor maken en denken.
  • Schakelen tussen ruimtelijke schaalniveaus, van meubel naar ruimte tot stad.
  • Nadruk op verantwoordelijkheid voor onze omgeving, binnen of buiten, groot of klein.
  • Zelfstandig, betrokken en kritische studenten.
  • Veel aandacht voor de verhouding tussen lichaam en ruimte.

Na je studie kun je als interieurontwerper aan de slag bij ontwerpbureaus, starten als zelfstandig ondernemer of doorstuderen in een master studie.

Meelopen?
Ben je geïnteresseerd in een studie Interieurarchitectuur? Kom een dag meelopen. Tijdens een meeloopdag loop je samen met andere scholieren een dag mee met studenten Interieurarchitectuur. Je krijgt een beeld van wie je docenten zouden zijn, wat je leert en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een goede manier om erachter te komen of de opleiding bij je past! Binnenkort staan de data in de agenda bij meeloopdagen. We hopen je te mogen ontmoeten!

 

Meelopen?
Ben je geïnteresseerd in een studie Beeldende Kunst en Vormgeving? Kom een dag meelopen. Tijdens een meeloopdag loop je samen met andere scholieren een dag mee met studenten Beeldende Kunst en Vormgeving. Je krijgt een beeld van wie je docenten zouden zijn, wat je leert en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een goede manier om erachter te komen of de opleiding bij je past!
Vanaf februari kun je elke maandag en donderdag meelopen met eerste- of tweedejaars studenten. Binnenkort staan de data in de agenda bij meeloopdagen. We hopen je te mogen ontmoeten!
Interieurarchitectuur Zwolle - Alexandre de Vos
Interieur architect - Finals
bachelor interieurarchitectuur - Lichtproject
Opleiding interieurarchitectuur - Eindexamenwerk
Studie Interieurarchitectuur Zwolle - Studiereis
Studie interieurarchitectuur - Eindexamenwerk
Interieurarchitect - Finals