Interieurarchitectuur

ONLINE TOELATINGEN I.V.M. CORONAVIRUS:  de toelatingsexamens voor de opleiding Interieurarchitectuur gaan gewoon door! Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zullen de toelatingen online plaatsvinden. Meld je dus gewoon aan via de button AANMELDEN 

Binnen de opleiding Vormgeving leidt de studie Interieurarchitectuur (IN_architecture) in Zwolle je op tot een ruimtelijk ontwerper die voortdurend op zoek is naar nieuwe ruimtelijke concepten.

Dit is Interieurarchitectuur (IN_architecture) bij ArtEZ:

  • Aandacht voor maken, denken en onderzoeken.
  • Schakelen tussen ruimtelijke schaalniveaus, van meubel naar ruimte tot stad.
  • Nadruk op verantwoordelijkheid voor onze omgeving, binnen of buiten, groot of klein.
  • Zelfstandig, betrokken en kritische studenten.
  • Veel aandacht voor de relaties tussen lichaam en ruimte.
  • Stimuleert je op zoek te gaan naar je eigen grenzen en de grenzen van het vakgebied.

Na je studie kun je als interieurontwerper aan de slag bij ontwerpbureaus, starten als zelfstandig ondernemer of doorstuderen in een masterstudie.

Kijk ook op de website van Interieurarchitectuur 

Meelopen?
Ben je geïnteresseerd in een studie Beeldende Kunst en Vormgeving? Kom een dag meelopen. Tijdens een meeloopdag loop je samen met andere scholieren een dag mee met studenten Beeldende Kunst en Vormgeving. Je krijgt een beeld van wie je docenten zouden zijn, wat je leert en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Een goede manier om erachter te komen of de opleiding bij je past!
Vanaf februari kun je elke maandag en donderdag meelopen met eerste- of tweedejaars studenten. Binnenkort staan de data in de agenda bij meeloopdagen. We hopen je te mogen ontmoeten!