Graphic Design

Na je studie

Bij het ontdekken van hun talent leren we studenten te vertrouwen op hun nieuwsgierigheid en intuïtie, contact te maken met de wereld en te ontwerpen in 2D, 3D en 4D.

 

Marijke Meester
Hoofd Graphic Design Zwolle

Na je studie

Na je studie Graphic Design in Zwolle voer je de titel Bachelor of Arts. Als pas afgestudeerde grafisch ontwerper kun je gaan werken bij een ontwerpbureau in de creatieve dienstverlening. Je kunt ook een eigen ontwerpstudio starten of doorstuderen.


Voorwaarts Mars van oud-student Ruben Stellingwerf

Grafisch ontwerper bij een bureau of organisatie

Na je studie kun je aan de slag als zefstandig grafisch ontwerper of gaan samenwerken binnen een bureau of in de creatieve industrie. Onze studenten zien we terug bij ontwerpbureaus in binnen- en buitenland. 

Zelfstandig grafisch ontwerper

Als service bieden we je tot drie jaar na het afstuderen onder andere startersbegeleiding aan bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Doorstuderen

Vanwege het sterk theoretische programma kun je ook doorstromen naar een masteropleiding in binnen- of buitenland, bijvoorbeeld binnen ArtEZ of aan de University of Reading of Yale. Je kunt ook in twee jaar tijd je lesbevoegdheid voor docent beeldende kunst en vormgeving halen.  De tweejarige studie Docent BKV op Maat kun je volgen voor een eerstegraads lesbevoegdheid in het reguliere onderwijs.