DansLAB

PerformanceLAB

Op woensdag- en vrijdagavond kun je als deelnemer van DansLAB kosteloos extra danstraining volgen bij PerformanceLAB en DansLAB Extreme. Je krijgt les van derdejaars studenten van de opleiding ArtEZ Bachelor Docent Dans, die worden begeleid door een docent of stagebegeleider.

DansLAB Extreme
DansLAB Extreme is gericht op het verder ontwikkelen van je dansvaardigheden. Je gaat experimenteren met dansidioom in een eigentijdse vorm van dans. Er wordt toegewerkt naar een voorstelling tijdens de Talentendag van 24 maart 2018. De lessen worden gegeven door Robbert van Ankum en Ashley Kosman, beiden dansers met een urban achtergrond:

“Ons vertrekpunt: dans waarbij stijlen samen komen en niet los van elkaar staan. Tijdens DansLAB Extreme gaan we met jou onderzoeken hoe verschillende dansstijlen en technieken gecombineerd kunnen worden en elkaar versterken. We focussen op muzikaliteit en het combineren van de bewegingskwaliteit van urban dansstijlen met danstechniek.”

DansLAB Extreme is iedere woensdag van 17:30 tot 20:30 uur, van 13 september 2017 tot en met 11 april 2018.

Aanmelden: J.Bergland@ArtEZ.nl

PerformanceLAB
PerformanceLAB draait om het uiten en het ontwikkelen van je creativiteit. Er wordt toegewerkt naar een voorstelling tijdens de Talentendag van 24 maart 2018. De lessen worden gegeven voor Ilja Geelen:

"Samen met jou ga ik op zoek naar een vorm van choreografie die het publiek meeneemt in een volledige en persoonlijke ervaring. Via verschillende kanalen proberen we alle zintuigen van het publiek te prikkelen. Rationeel, emotioneel, fysiek: op alle manieren proberen wij het publiek te betrekken in een beleving die hen even doet stilstaan."

PerformanceLAB is iedere donderdag van 18:30 tot 21:30 uur, van oktober 2017 tot en met 12 april 2018.

Aanmelden: I.Geelen@student.ArtEZ.nl