DansLAB Docent Dans

PerformanceLAB & Dance Extreme

PerformanceLAB & Dance Extreme

Op vrijdagavond kun je als deelnemer van DansLAB kosteloos extra danstraining volgen bij PerformanceLAB en Dans Extreme. Je krijgt les van vierdejaars studenten van de opleiding ArtEZ Bachelor Docent Dans (en soms ook van andere ArtEZ opleidingen), die worden begeleid door een docent of stagebegeleider. Daarnaast zullen er ook gastdocenten en -makers worden uitgenodigd.

Wat is Dance Extreme?

Dance Extreme is gericht op het verder ontwikkelen van je dansvaardigheden binnen een les of workshop. Je gaat experimenteren met dansidioom uit verschillende stijlen in een eigentijdse vorm van dans. Het is dus belangrijk om open te staan voor diverse benaderingen, want elke les kan een eigen thema of nieuw idee bevatten.

Dance Extreme is iedere vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur, en loopt ongeveer van september tot en met december. Je meldt je aan voor de hele periode. Het is dus niet mogelijk om losse lessen te volgen.

Als deelnemer van DansLAB kun je je aanmelden voor Dance Extreme door een mail te sturen naar  L.Ammerlaan@ArtEZ.nl. Geen DansLABBER en toch meedoen? Dat kan alleen op uitnodiging.

Meer over PerformanceLAB

PerformanceLAB draait om het uiten en het ontwikkelen van je creativiteit, waarbij je samen toewerkt naar een voorstelling. De maker/docent neemt je mee in een aantal basislessen om het thema te leren kennen. Vervolgens wordt er een auditie gehouden om te kijken of je een goede match bent om samen tot een voorstelling te komen.

PerformanceLAB is iedere vrijdag van 18:30 tot 21:30 uur, en loopt ongeveer van september tot en met april.

Als deelnemer van DansLAB kun je je aanmelden voor PerformanceLAB door een mail te sturen naar  J.Bergland@ArtEZ.nl. Geen DansLABBER en toch meedoen? Dat kan alleen op uitnodiging.