DansLAB Docent Dans

Praktische info

"Oriënteren is zoeken naar datgene dat bij jou past. Het DansLAB biedt je zonder twijfel een interessant programma. Hou je van dans en is jouw dance body klaar voor een serieuze uitdaging? Dan is het DansLAB precies wat je zoekt!"

John Wooter
Docent Urban - Jazz - Fusion

Praktische info

Toelatingseisen

  • Leeftijd vanaf 15 jaar.
  • Minimaal twee jaar danservaring in bijvoorbeeld Moderne Dans, Urban dansstijlen,Klassiek- of Jazzdans (waarin je twee danslessen of trainingen per week hebt gevolgd).

Lesrooster

Het programma vindt plaats op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Het DansLAB start op zaterdag 7 september 2019 en eindigt op zaterdag 28 maart 2020. In de schoolvakanties heb je geen les. Mocht het DansLAB Crew traject bij je passen (overleg/selectie), dan volg je een aanvullend programma tot 18.00 uur. 

Extra danstraining: PerformanceLAB en open training Dance Extreme

Op vrijdagavond kun je kosteloos een extra danstraining volgen. Je kunt kiezen uit:
PerformanceLAB (18.00 - 20.00 uur) of Dance Extreme (17.00-19.00 uur).

Kosten

Deelname aan DansLAB kost 525 euro.

De eerste termijn betaal je voor aanvang van de cursus, de tweede termijn dient vóór 1 november 2019 betaald te zijn. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met uitleg over de wijze van betalen.

Startdatum

7 september 2019.

Aanmelden

Meld je online aan via ArtEZ Osiris. Inschrijven kan tot 1 september 2019.

Op de voortrajecten vooropleidingen en cursussen (contractonderwijs) zijn de ArtEZ opleidingsvoorwaarden van toepassing.