Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag AKI ArtEZ Academie voor Art & Design

Kom naar de open dag bij de AKI ArtEZ Academie voor Art & Design, de perfecte manier om opleidingen écht te leren kennen! Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn en praat met docenten en studenten. Bekijk de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die je nodig hebt.

AKI ArtEZ Hulsmaatstraat 35 Enschede

Welke opleidingen zijn aanwezig?

Bachelors

Fine Art, Crossmedia Design, Moving Image

Programma

Tijdens de open dag zijn er doorlopend korte workshops en informatiesessies. Houd deze pagina in de gaten voor het complete programma.

Parkeren

Op het AKI ArtEZ terrein is parkeren helaas niet mogelijk. In de omgeving zijn wel parkeerplaatsen, maar houd er rekening mee dat je eventueel een stukje moet lopen. Vanaf het station kun je ook bus 60, 61 62 of 2 richting Enschede Roombeek nemen.

Alvast sfeer proeven

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving