Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ social media

Volg je onze social media kanalen al? Op InstagramLinkedInTikTokX en YouTube delen we mooie verhalen, ervaringen, nieuws en agendaberichten en gaan we graag met jou in gesprek over kunst, kunstonderwijs en -onderzoek. Deel je zelf iets op je eigen social media-kanaal over ArtEZ? Leuk! Vergeet ons niet te mentionen, en gebruik de hashtag #artez. Op die manier kunnen wij met één klik op de knop jouw verhaal zien en soms zelfs delen. 

Wist je dat de opleidingen en lectoraten ook eigen social media kanalen hebben? Ga naar het naar het overzicht van de opleidingen of lectoraten en bezoek de pagina van de opleiding of het lectoraat dat je wilt volgen. 

Via het ArtEZ LinkedIn account geven we een geëngageerde community van professionals en onderzoekers inzicht in het artistiek onderzoek van ArtEZ en een kijkje in de keuken van onze lectoraten, medewerkers en studenten. 

Op Instagram plaatsen we onze studenten in de spotlight, door het delen van hun inspirerende verhalen, eindwerk en ervaringen bij ArtEZ. Naast aankomende evenementen en handige tips voor studenten, laten we de impact van kunstonderzoek zien.

TikTok is hét kanaal van ArtEZ om te volgen als je wilt weten hoe studeren bij ArtEZ eruitziet en nieuwsgierig bent naar de creativiteit en het talent van onze studenten. 

Ons X-kanaal is de plek waar nieuwslezers, journalisten, onderzoekers en andere geïnteresseerden terecht kunnen voor tweets over artistiek onderzoek en wetenschappelijke inzichten uit de kunsten.

​​​​​​​Via YouTube laten we ArtEZ in beeld zien. Zo kunnen studiekiezers alvast kennis maken met onze academies en opleidingen, studio's en werkplaatsen en delen we ervaringen en tips van onze studenten. Voor het werkveld is YouTube dé plek om via het afstudeerwerk nieuwe generaties kunstenaars ontdekken.