Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Master
Menu Jazz & Pop
Jazz & Pop

Jazz & Pop

  • Master
  • 2 jaar, voltijd
  • Engels
  • Zwolle

Met de masterstudie Jazz & Pop in Zwolle ontwikkel je jouw eigen artistieke signatuur. De studie geeft een boost aan je creativiteit en helpt je om je te onderscheiden en impact te hebben in het muzikale veld en zelfs daarbuiten.

Jazz & Pop

In het kort

Artistieke visie

In deze snel veranderende wereld is het van belang om creatief, proactief en flexibel te zijn. Met deze master verfijn je niet alleen jouw muzikale vaardigheden, je geeft op een creatieve manier verder vorm aan jouw artistieke visie. Je treedt regelmatig op in het kader van het Performance Lab en we dagen je daarbij uit om het gesprek aan te gaan met verschillende publieksgroepen.

Samenwerken en creëren

De studie stimuleert het ontwikkelen en realiseren van eigen artistieke concepten. Ontmoeting en samenwerking met andere masterstudenten, zoals ook van de master Klassieke Muziek, is een vanzelfsprekend onderdeel. Je vergroot in deze master je netwerk, je komt bijvoorbeeld ook in contact met programmeurs en marketeers van diverse podia.

Volg je eigen route

We vinden het belangrijk dat je in de masterstudie alle ruimte krijgt om jouw artistieke identiteit te ontwikkelen en eigen fascinaties te onderzoeken. Binnen je individuele route kun je je eigen lessen en modules kiezen, ook uit het lesaanbod van de andere Music Masters in Enschede en Arnhem. Wat dacht je van concepting & imagineering of curating? Vanzelfsprekend krijg je les van gerenommeerde (gast)docenten. Je sluit af met een Masterproof, waarin de door jouw ontwikkelde onderdelen samenkomen.

Deze tweejarige master geeft je een stevige basis voor het creëren van jouw eigen plek binnen het muzikale werkveld. Na je studie heb je de internationaal erkende titel Master of Music (MMus).

Je kunt de masterstudie Jazz & Pop ook volgen in Arnhem.