Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Masterstudie Artist Educator verhuist

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Docentopleidingen
Pand Oude Kraan
Pand Oude Kraan

De eenjarige studie International Master Artist Educator (IMAE) verhuist per 24 februari van de Driekoningenstraat in de Arnhemse Spijkerbuurt naar de Oude Kraan 74 in Arnhem. De Oude Kraan huisvest ook de studies Fine Art, Docent beeldende kunst en vormgeving, Product Design en diverse werkplaatsen*.
Na de verhuizing maakt IMAE fysiek deel uit van de ArtEZ-kunstcampus.

Veldwerk vormt een belangrijk onderdeel van de studie. De verhuizing vindt plaats terwijl de studenten elders aan de slag zijn, zodat zij er zo weinig mogelijk hinder van ondervinden.

IMAE is per 25 februari bereikbaar via de centrale receptie: 026 35 35 600.

International Master Artist Educator
International Master Artist Educator is een innovatief, interdisciplinair studieprogramma dat het artistieke potentieel van de kunst wil inzetten om de uitdagingen van het hedendaagse leven wereldwijd het hoofd te bieden. Het programma inspireert kunstenaars praktijkgerichte methodologieën te ontwikkelen die een tegengeluid vormen voor verhalen die uitnodigen tot wantrouwen en conflict.

*Het nieuwe jaar startte voor ArtEZ met een brand in de werkplaatsen aan de Oude Kraan. Lees meer over de actuele stand van zaken.