Naar overzicht

ArtEZ Summer Schools 2019

GDA Summer Sessions 2018
15 mei 2019
15 mei 2019
GDA Summer Sessions 2018
GDA Summer Sessions 2018

ArtEZ organiseert ook deze zomer weer diverse interessante summerschools. Ze bieden de mogelijkheid om je, onder begeleiding van vakexperts, samen met vakgenoten, te focussen op een onderdeel van je vakgebied of business.

Het aanbod:

Summerschool Cultureel Ondernemen Zwolle Je verdiept je 5 dagen lang intensief in cultureel ondernemerschap en krijgt hulp bij het uitstippelen van je weg in de creatieve economie.

Summerschool Comic Design
Als je zin hebt om een week lang helemaal op te gaan in ‘the making of’ je eigen strip, graphic novel of beeldverhaal.

Summerschool Corpo-real
Wil je je ontwerpend onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en ben je geïnteresseerd is in de steeds veranderende relatie tussen mens en ruimte? Je docent is architect en landschapskunstenaar John Lansdale.

Summerschool Graphic Design Arnhem 2018 X is Method
Je onderzoekt diverse ontwerp methoden met als doel de evaluatie en ontwikkeling van je eigen ontwerp methodiek. Geschikt voor  BA, MA and PhD students in Graphic Design, Interactive Media, Visual Communication en daaraan gerelateerde studies (zoals Media Theory, Fine Arts, Architecture, Film, Creative Writing, etc.). 

Summerschool Clinical Research Methods in Music
Ben je BA of MA student of professional met een gevarieerde muziekwetenschappelijke en / of interventieachtergrond? ArtEZ organiseert samen met de Vrije Universiteit Amsterdam een summerschool voor klinische onderzoeksmethoden in muziektherapieën. Het programma wordt gegeven op de VU Amsterdam.

Sommige Summerschool worden in het Engels gegeven, andere in het Nederlands. Een overzicht van alle Summerschools van ArtEZ vind je elders op deze website.

 

ArtEZ organiseert ook deze zomer weer diverse bijzondere Summer Schools. Ze bieden je de mogelijkheid om je samen met vakgenoten te focussen op een onderdeel van je vakgebied of business, vanzelfsprekend onder begeleiding van experts.

Het aanbod:

Summer School Animation Design
Zin om een week lang te werken aan de pre-productie van een nieuwe animatiefilm gebaseerd op bestaand materiaal van jezelf?

Summerschool Comic Design
Als je zin hebt om een week lang helemaal op te gaan in ‘the making of’ je eigen strip, graphic novel of beeldverhaal.

Summerschool Corpo-real
Ben je geïnteresseerd in het thema corpo-real: de steeds veranderende relatie tussen mens en ruimte? Wil je je ontwerpend onderzoeksvaardigheden ontwikkelen? Of overweeg je de master Interieurarchitectuur te gaan volgen en wil je je goed oriënteren?

Summer School Graphic Design Arnhem 2019 Demodernizing Design
Onderzoek de dominantie van ons westerse modernistische (ontwerp) idioom en vindt nieuwe, andere (inclusieve) invalshoeken in de (design)wereld. 

Master of Theatre Practices Summerstudios
Voor choreografen, theatermakers, curatoren, dramaturgen en schrijvers etc. die de kans willen nemen te focussen op een artistiek project om de potendtie daarvan verder te onderzoeken en te ontwikkelen.

Sommige Summerschool worden in het Engels gegeven, andere in het Nederlands. Een overzicht van alle Summerschools van ArtEZ vind je elders op deze website.

Deel dit