Summerschool Cultureel Ondernemen Zwolle

Ben je recent bij ArtEZ afgestudeerd als kunstenaar of ontwerper? En ben je kort geleden gestart als cultureel ondernemer in de creatieve economie? Meld je aan voor de Summerschool voor Cultureel Ondernemen.

Dit is ArtEZ Summerschool Cultureel Ondernemen Zwolle:

  • Je verdiept je intensief in cultureel ondernemerschap. Wij helpen je verder met het uitstippelen van je weg in de creatieve economie.
  • Aanpak en inhoud worden afgestemd op de vragen van de deelnemers.
  • We vragen van jou ervaring in de creatieve economie. Dat zorgt voor een realistische inschatting van de mogelijkheden en onmogelijkheden van je markt. Daarnaast vormen jouw ervaringen een inspiratiebron voor andere deelnemers.
  • Je hebt bij binnenkomst een duidelijke vraag, dat is noodzakelijk: hoe zet ik mijn bedrijf op, hoe kom ik van een idee tot een commercieel concept, hoe maak ik een business plan, hoe doe ik een goede aanvraag bij een fonds, hoe bereik ik mijn klant.
  • ASCOZ werkt als een hogedrukpan: in een aaneengesloten, intensieve week, ga je in op de belangrijkste aspecten van het cultureel ondernemerschap.

Na deze Summerschool beschik je over een concreet product: een businessplan en/of een subsidieaanvraag. Parallel aan de persoonlijke vragen train je vaardigheden, zoals onderhandelen, pitchen, opbouwen van een netwerk van klanten en relaties.