Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

APRIA Journal Issue #3: Urgent Publishing

  • Onderzoek

APRIA presenteert het nieuwe issue van APRIA Journal, Urgent Publishing, onder redactie van Miriam Rasch en Nishant Shah, met bijdragen van Florian Cramer, Labor Neunzehn, Miriam Rasch en Paul Soulellis.

APRIA Journal Issue #3: Urgent Publishing
APRIA Journal Issue #3: Urgent Publishing

Urgent Publishing gaat in op de vraag hoe uitgevers de kwaliteitsnormen en zorg voor hun publiek kunnen handhaven in een werkveld dat steeds meer wordt gedomineerd door breaking news, hype cycles en statistieken. Hoe kan een andere benadering van de planning of het tempo van publiceren helpen bij het opbouwen van relevant publiek voor de inhoud? Hoe kan publiceren, naast de gangbare praktijk van het publiceren van op zichzelf staande objecten, een hulpmiddel zijn voor het kritisch opbouwen van een gemeenschap?

Het volledige issue is online beschikbaar en als downloadbare pdf op de APRIA website.

Over APRIA

APRIA (ArtEZ Platform for Research Interventions of the Arts) is een digitaal platform dat een open access, peer-reviewed tijdschrift (APRIA journal) beheert en het nieuwste kunstonderzoek van ArtEZ toont.

APRIA Platform publiceert ook high-impact essays en beeld- en geluidsbijdragen die kunst en interventies van de kunsten onderzoeken in relatie tot wetenschap en samenleving. Een jaarlijkse Open Call stimuleert studenten, kunstenaars en onderzoekers verbonden aan ArtEZ, om zelf een bijdrage te leveren.

APRIA is een initiatief van ArtEZ University of the Arts, ArtEZ Press en ArtEZ Studium Generale.