Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

ArtEZ Studium Generale

ArtEZ Studium Generale cureert en organiseert bijeenkomsten, lezingen, trainingen, podcasts en publicaties over de stand van de kunsten en haar relatie tot de uitdagingen van vandaag. Activiteiten staan ​​open voor iedereen.


Videoanimatie door Corine van der Wal

Naast het reguliere onderwijs kun je bij ArtEZ ook andere programma’s volgen. Zoals die van Studium Generale. We organiseren allerlei evenementen, lezingen, workshops en maken podcasts en publicaties. Altijd over urgente vragen die vandaag de dag een rol spelen in de samenleving en de kunst. Van directe maatschappelijke vraagstukken tot abstracte concepten, van klimaatcrisis tot identiteitsvraagstukken. Je bent van harte welkom om gratis onze programma's bij te wonen en met ons mee te denken en te praten!

Kijk op deze website voor aankomende evenementen en de nieuwste artikelen en podcasts. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte (ArtEZ studenten en medewerkers ontvangen de nieuwsbrief automatisch). En volg ons op Instagram en Facebook.

Neem gerust contact met ons op als je een idee hebt, iets wilt delen of wilt samenwerken. We horen graag van je!

Ga naar ArtEZ Studium Generale

Contact

Postbus 49, 6800 AA Arnhem
Telefoon: 026 - 35 35 632
Email: studiumgenerale@artez.nl

Contact Onderzoek en Valorisatie ArtEZ

Vragen over het onderzoek van ArtEZ? Stuur dan gerust een email naar info@artez.nl, of kijk op artez.nl/contact. Hier vind je een actueel overzicht van de meest gestelde vragen, contactgegevens en locaties.

Tamara Rumiantsev, Directeur Onderzoek en Valorisatie
Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem
Postbus 49, 6800 AA Arnhem