Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Final Esmee Baerts - Dubbel de weet

  • Finals

Tussen maandag 3 juni en woensdag 3 juli 2024, spelen de finalisten van de opleidingen Jazz & Pop, Muziektheater, Composition for Film and Theater (CFT) en de Master of Music van het ArtEZ Conservatorium Arnhem hun afstudeervoorstellingen.

Alle final examens zijn vrij toegankelijk voor publiek van buiten ArtEZ. Voor deze final moet een (gratis) kaartje geboekt worden. Dat kan via de button op deze pagina.

Theater aan de Rijn Kleine Oord 33 (ingang: Bartok Park, achter het Feestaardvarken) Arnhem, Bovenzaal

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Final Esmee Baerts - Dubbel de weet
Final Esmee Baerts - Dubbel de weet

'Dubbel de weet' is een muziektheatrale voorstelling over neurodiversiteit en ADHD. Hoe kunnen we zorgen dat we elkaar gaan begrijpen en het makkelijker voor elkaar kunnen maken in plaats van dat de een zich continu moet aanpassen voor de ander? Door middel van een verhaal uit de geschiedenis en de ervaringen van de makers en spelers op de vloer, wil Esmee een poging doen om op zoek de gaan naar die mogelijke antwoorden, om zo te kijken naar hoe dat er in de toekomst eventueel uit zou kunnen zien en samen zou kunnen komen.  

Met sturende en schurende muziek, pijnlijke feiten uit het verleden en verrijkende gedachtes, gaat zij op zoek naar de knelpunten, maar ook juist de verrijking van ADHD'ers en neurodiversen in de maatschappij.

Credits

Esmee Baerts - maker, speler, zang
Jan Turkenburg- maker, speler, zang
Pien Logtens - compositie, performer
Pernille Laban - poster, scenografie

Disciplines

Muziek , Theater