Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag master Architectuur

Ben je benieuwd hoe het is om bij ArtEZ de master Architectuur te volgen? Kom dan een ochtend meelopen! Je krijgt dan een goed beeld van de opleiding, de sfeer, de faciliteiten, de docenten en studenten.

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem
Architectuur_80
Architectuur

Tijdens deze ochtend maak je kennis met de ontwerpstudio’s van de master Architectuur. Je ziet studenten en docenten aan het werk en je krijgt zo een eerste indruk van het ontwerpproces. Daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Na deze ochtend heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en weet je beter of de studie bij jou past.

Je kunt je aanmelden via Eventbrite tot één week voor de meeloopdag. Het aantal plaatsen is beperkt.

Na aanmelding ontvang je een aantal dagen voor de meeloopdag per mail alle praktische informatie, zoals programma, tijden en locatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Bob Zanders van ArtEZ Academie van Bouwkunst (AcademievanBouwkunst@ArtEZ.nl).