Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Informatieavond Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Zwolle [Deeltijd & Op Maat]

23 april organiseert de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Zwolle een informatieavond van 18.00-20.00 uur voor Deeltijd en op Maat-geïnteresseerden. Tijdens deze voorlichtingssessie krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en vertellen studenten en docenten over het opleidingsprogramma.

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle

Deeltijd
Heb je veel plezier in tekenen, schilderen of andere vormen van beeldend werken? Wil je van je creativiteit je beroep maken in combinatie met werken met mensen? De opleiding DBKV Zwolle leid je op tot een deskundige, inspirerende en betrokken docent die goed kan lesgeven, vernieuwingen in het vak volgt, ondernemend is én zelf beeldend en artistiek bekwaam is. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving deeltijd betekent regulier 4 jaar hbo-dagonderwijs; les op maandag en donderdag van 13.00 tot 21.30 uur.

Op Maat
De studie ‘op Maat’ is een verkorte deeltijdvariant van de vierjarige deeltijd bacheloropleiding. Dankzij een gecomprimeerd programma met vrijstellingen kun je met twee lesdagen per week in ongeveer twee jaar een eerstegraadsbevoegdheid halen. De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op Maat is speciaal bedoeld voor afgestudeerde kunstenaars, ontwerpers (hbo -kunstvakonderwijs) en voor docenten met een tweedegraads bevoegdheid tekenen, handvaardigheid en/of textiele werkvormen.