Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag - Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Op Maat - Arnhem | 23-24

Wil je ervaren hoe het is om bij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving te studeren? Meld je dan aan voor onze meeloopdag!

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem

Programma

Overweeg je om ons Op Maat traject te volgen? En voldoe je aan de diploma voorwaarden van deze opleiding? Kom dan naar deze meeloopdag! Het geeft je zowel een goede indruk krijgen van een les als de mogelijkheid om gesprek zijn met studenten en docenten. Je loopt mee met onze eerstejaars tijdens hun lesprogramma, je krijgt dus echt een kijkje in de keuken. Tijdens deze meeloopdag loop je mee met het Op Maat programma, goed om te weten dat je daarmee ook alleen zicht krijgt op dit programma (en niet op het voltijd of deeltijd traject, daar zijn andere data voor ingepland).

We verzamelen om 08:45 uur in de Rietveld kantine van ArtEZ in Arnhem (Onderlangs 9).

Aanmelden

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

In aanloop naar meeloopdag krijg je per mail alle praktische informatie opgestuurd. Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl).