Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Ontmoetingsdag AD Interieurvormgever

Ben jij klaar met jouw mbo4-opleiding? Wil je naast de Open dag nog verder kennismaken met de AD (associate degree) Interieurvormgever? Ben je benieuwd naar hoe het is om bij ArtEZ te studeren? Kom naar onze ontmoetingsdag. Tijdens de ontmoetingsdag krijg je een beter beeld van de opleiding en de Academie.

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Academie voor Art & Design Zwolle

Wat kun je verwachten?


Maak op deze dag kennis met de opleiding door middel van een rondleiding door de academie en een bezoek aan de ateliers en werkplaatsen. Vergeet niet je portfolio mee te nemen! Wij geven je graag advies om je voor te bereiden op het toelatingsexamen.

Benieuwd naar de opleiding? Meld je aan! (alleen mbo 4)

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.