Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopdagen Popacademie

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Kom dan naar een van de meeloopdagen van de Popacademie in Enschede. Na zo'n dag heb je een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en kun je beter inschatten of de studie en de stad bij je passen.

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Meeloopdag
Meeloopdag

In februari en maart 2024 kun je een dag komen meelopen bij de ArtEZ Popacademie. Bij een meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma, onder begeleiding van een student van de opleiding, die jou alle ins en outs kan vertellen. Na die dag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij je past. 
Welke dag voor jou het meest interessant is om te komen meelopen hangt af van jouw hoofdvak. Op deze dagen worden de hoofdvaklessen gegeven:

Maandag:   singer songwriter / gitaar 
Dinsdag:     zang / singer songwriter / basgitaar / toetsen
Woensdag: zang / singer songwriter / drums / toetsen
Vrijdag:       beats & rhymes

De verschillende data waarop je kunt meelopen vind je op het aanmeldformulier (zie onder). 
Aanmelden voor een meeloopdag is verplicht. Per dag is er plek voor een maximum aantal meeloopkandidaten. Als bij aanmelding blijkt dat dit maximum bereikt is, word je verzocht een andere dag te selecteren.
Kort voor de dag dat je komt meelopen, ontvang je een e-mail met nadere informatie over hoe laat en waar je precies verwacht wordt. Let op: deze tijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat vermeld.

Aanmelden

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

Zang

 

Singer songwriter

 

Basgitaar

 

Gitaar

 

Toetsen

 

Drums

 

Beats&Rhymes

Disciplines

Muziek