Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Alumnidag Muziektherapie

ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Alumnidag Muziektherapie

Op vrijdag 27 januari 2023 organiseert de afdeling Muziektherapie van het ArtEZ Conservatorium Enschede een alumni dag, waarvoor we jou van harte willen uitnodigen! 
Het belooft een inspirerende dag te worden, met volop gelegenheid voor het ontmoeten en bijpraten met oud-studiegenoten, collega’s en docenten.  Daarnaast een interessant aanbod van workshops en masterclasses:  Clare Macfarlane geeft een workshop SMAART: Development of the Short term Music therapy Attention and Arousal Regulation Treatment protocol and use of body percussion micro-intervention within SMAART.
Zanger en gitarist Yoshi Breen verzorgt op deze dag een Masterclass en vanzelfsprekend zijn er bijdragen van studenten muziektherapie, met onder andere presentaties van alumni Annemieke de Vries en Benjamin Nash.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd te horen waar jij staat in het werkveld en willen we je graag informeren over de stand van zaken van de huidige opleiding en de mogelijkheid tot het volgen van een (pre)masteropleiding bij ArtEZ. Kortom, een boeiende dag vol mogelijkheden tot uitwisseling!  
Kom jij ook?  Meld je dan uiterlijk 13 januari aan via onderstaande button:

AANMELDEN

Het volledige programma vind je hier

 

 

 

Disciplines

Muziek