Try-out Wannes Aelbrecht - Khaos

Try-out Wannes Aelbrecht - Khaos

Muziektheater
Theater aan de Rijn Kleine Oord 33 (ingang: Bartok Park, achter het Feestaardvarken), Arnhem Bovenzaal
Try-out Wannes Aelbrecht - Khaos

Tussen maandag 3 juni en woensdag 3 juli 2024, spelen de finalisten van de opleidingen Jazz & Pop, Muziektheater, Composition for Film and Theater (CFT) en de Master of Music van het ArtEZ Conservatorium Arnhem hun afstudeervoorstellingen.

Alle final examens zijn vrij toegankelijk voor publiek van buiten ArtEZ. Voor deze final moet een (gratis) kaartje geboekt worden. Dat kan via de button op deze pagina.

Chaos is alom.  
Chaos is, ironisch genoeg, de enige constante in ons leven. 
En of je het nu wil of niet, als je iets altijd maar blijft tegenkomen... kun je maar beter leren hoe je ermee om kan gaan. 

KHAOS is een onstuimige muziektheatrale ode aan de invloed van chaos op onszelf. 
Dit wordt visueel, dramaturgisch, textueel, muzikaal, filosofisch, entropisch, spiritueel, speels, en met liefde vormgegeven. 

Het is veel. 
Maar dat is wat het is. 
Het voelt als... 

KHAOS 

Over de maker 
Wannes Aelbrecht is een interdisciplinaire maker met een sterke muzikale geest, humor, een voorliefde voor (straat-)theater en een nog-grotere liefde voor taal. Dit zorgt voor teksten en composities die altijd meerdere werelden met elkaar verbinden 

Soms absurd komisch, soms muzikaal experimenteel, soms ontroerend, soms filosofisch en intellectueel - maar uiteindelijk gaat het bijna altijd over de mens, in al diens complexiteit. 

Credits 
Schrijver/Maker: Wannes Aelbrecht 
Eindregie: Silke van Kamp 

Disciplines

Muziek , Theater

Ook interessant