Eveline Baçe - Alle wegen leiden naar de eettafel

Eveline Baçe - Alle wegen leiden naar de eettafel

Muziektheater
Theater aan de Rijn Kleine Oord 33 (ingang: Bartok Park, achter het Feestaardvarken), Arnhem
Eveline Baçe - Alle wegen leiden naar de eettafel

Tussen maandag 3 juni en woensdag 3 juli 2024, spelen de finalisten van de opleidingen Jazz & Pop, Muziektheater, Composition for Film and Theater (CFT) en de Master of Music van het ArtEZ Conservatorium Arnhem hun afstudeervoorstellingen.

Alle final examens zijn vrij toegankelijk voor publiek van buiten ArtEZ. Voor deze voorstelling moet een (gratis) kaartje geboekt worden via de button op deze pagina.

Alle wegen leiden naar…  DE EETTAFEL

De geur van extra vergine olijfolie. Het geluid van een opzwepende tamboerijn. De kleuren van een ondergaande zon… ‘Aan tafel!’


Eveline neemt je mee in haar zoektocht naar haar identiteit: opgegroeid in Nederland maar vol Mediterraanse verlangens: samen eten, daarvan genieten, gesprekken voeren zonder doel, durven dansen over straat, je laten meeslepen door muziek. Hoe kunnen deze verlangens in een theatrale context ontstaan en zorgen voor verbinding?
 

Dit onderzoek is een poging om deze verlangens op één avond te vervullen. Je wordt uitgenodigd om je zintuigen te openen en je over te geven aan Mediterraanse geuren, smaken, komisch absurdistische scènes, traditionele Albanese en Italiaanse volksmuziek en dans. Met als hoogtepunt samen te eindigen aan de eettafel, om daar elkaar te ontmoeten, de ander eens écht in de ogen te kijken. 

Eveline Baçe heeft zich op de opleiding muziektheater ontwikkeld als maker en saxofonist in een theatrale setting. In haar associatieve werk vermengt ze absurde situaties, haar passie voor eten, stuwende klanken en wonderlijke woordspelingen. Met haar werk wil ze theater toegankelijker maken door grote, soms maatschappelijke thema’s te verbinden aan de kleine dingen in het leven. 

Schilderij op posterbeeld: Eduart Baçe 

www.instagram.com/evelinebace 

Disciplines

Muziek , Theater

Ook interessant