Go to the main content Arrow right icon

Eveline Schoock

Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Bachelor
Eveline Schoock
Eveline Schoock
 
"Het gewone bijzonder maken."

 

 

Als Artist Educator ben ik gefascineerd door de ingewikkelde verstrengeling en verwevenheid van onze wereld, het dagelijkse leven. Ik vind het intrigerend om de complexiteit ervan te onderzoeken. Die visualiseer ik door gelaagdheid, fragmentatie en verstrengeling toe te passen in mijn werk. Ik speel met de grenzen van het haalbare en experimenteer met diverse technieken en materialen. Digitaal en analoog, het liefst in combinatie met collage. 

Door middel van mijn kunst zoom ik in of uit op alles wat we als bestaand of gewoon beschouwen en probeer ik alledaagse zaken in iets buitengewoons te veranderen. In mijn werk streef ik ernaar het gewone bijzonder te maken. Via het deconstrueren van de realiteit en elk stukje op een nieuwe en unieke plaats te leggen, zoek ik continue naar nieuwe manieren om mij te uiten.  

 

Mijn werk is een weerspiegeling van mijn voortdurende zoektocht naar betekenis en eigenheid in onze wereld. Hopelijk daagt mijn werk de toeschouwer uit om anders naar de wereld te kijken en te ontdekken wat er nog meer kan schuilgaan onder de oppervlakte. 

 

Beeldend werk: "Tandenhout"

This page was last updated on July 4, 2023