Go to the main content Arrow right icon

Elisa ten Vergert

Interieurvormgever
Associate degree
IN Ad Elisa ten Vergert
IN Ad Elisa ten Vergert

Soft Life – De kracht van introversie

In een maatschappij die is ingericht voor extraverten verlangt de introvert naar een eigen plek. Met mijn ontwerp voor een dag- en nachtclub laat het prisma de bezoeker genieten van zijn eigen innerlijke wereld.

Introversie wordt vaak vergeleken met stille kracht, een prisma maakt deze kracht ruimtelijk. Zijn magie werkt door het licht te breken en te weer kaatsen. Net als het prisma kunnen Introverte individuen op een subtiele wijze invloed uitoefenen.

De verschillende zijdes van het prisma werpen een ander licht op iedere situatie in de ruimte. Het buigt en reflecteert licht, waardoor verschillende kleuren zichtbaar worden. Introversie richt op een vergelijkbare manier de aandacht naar binnen, waarbij gedachten, emoties worden verkend en verwerkt.

Het prisma is een complex fenomeen dat de introvert diepgang, veelzijdigheid en innerlijke kracht geeft. Beide hebben een unieke manier om de wereld te ervaren en kunnen op hun eigen zachte manier, schoonheid en betekenis toevoegen aan het leven.

This page was last updated on June 13, 2023