Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

SchilderScholte architecten grote winnaar Finest Interior Award in Berlijn

  • Vormgeving
  • ArtEZ-prijswinnaars
van links naar rechts; Tom Maasen (cultureel attaché), Monique van Daalen (Ned. Ambassadeur), Hill Scholte & Gerrit Schilder jr.
van links naar rechts; Tom Maasen (cultureel attaché), Monique van Daalen (Ned. Ambassadeur), Hill Scholte & Gerrit Schilder jr.

SchilderScholte architecten blijft prijzen winnen. Dit keer de internationale Finest Interior Award in de categorie ‘Business Retail‘ en ‘Interior Design with Color’. Ze ontvingen deze prijzen voor hun interieurontwerpen voor de Zens Lifestye Design showroom en het kantoor Sterk Werk Communicatie Groep. Eerder dit jaar kreeg het architecten duo Gerrit Schilder en Hill Scholte de AZ Award in Canada in de categorie ‘Best Architecture under 1.000 square metres) voor hun ontwerp voor de Pani ambachtsschool (Bangladesh). Met dit project werd ook de Dutch Design Award in de categorie ‘Habitat’ gewonnen.

Gerrit Schilder

Gerrit Schilder is oud-student én oud-docent van ArtEZ. Hij is in 1993 afgestudeerd in Architectonische Vormgeving (interieurarchitectuur + meubelontwerp) aan het CABK in Kampen, de voorganger van ArtEZ in Zwolle. Eind jaren '90 was hij docent aan dezelfde opleiding.

Finest Interior Award

De Finest Interior Award honoreert interieurarchitecten, interieur ontwerpers en interieur inrichters die op aantoonbare wijze creativiteit implementeren in nieuwe of gerevitaliseerde projecten. Een internationale jury wees 19 winnaars aan verdeeld over 3 verschillende hoofd categorieën. Te weten; Private, Business en Special Awards. Het totale inrichtingsconcept werd hiervoor getoetst op zowel technische als constructieve aspecten alsook de esthetische toepassing van meubilair, textiel, vloer- en wandafwerking, kleur, verlichting en geïntegreerde kunst of accessoires.

Meer informatie op: www.schilderscholte.com

Interior design with color award voor interieur Sterk Werk Communicatie
Interior design with color award voor interieur Sterk Werk Communicatie