Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Michelle Ermens winnaar publieksprijs TENT Academy Awards 2018

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
De winaars van TENT Academy Awards 2018 (v.l.n.r. Praewe, Michelle en Natalia)
De winaars van TENT Academy Awards 2018 (v.l.n.r. Praewe, Michelle en Natalia)

Michelle Ermens, die deze zomer afstudeerde bij Animation Design, won met met haar animatiefilm 'Drained' de publieksprijs van de TENT Academy Awards 2018. Drained neemt de kijker mee in de psyche van een meisje dat kampt met een mentale stoornis. De wanhoop en de zoektocht naar een oplossing wisselen elkaar af. De andere Academy Award winnaars zijn Praewa Brink Bulthaweenan en Natalia Papeava. Natalia Papaeva won de prijs voor de beste eindexamenvideokunst van alle Nederlandse kunstacademies. Praewa Brink won de Best Foreign Film Award, de prijs voor de beste eindexamenvideo van een jonge kunstenaar uit gastland Groot-Brittannië.

TENT Academy Awards
De TENT Academy Awards wordt jaarlijks georganiseerd door TENT, platform voor hedendaagse kunst in Rotterdam en is een competitie tussen eindexamenvideo's, films, shorts en animaties van de Nedralnds kunstacademies. De TENT Academy Awards wil jong audiovisueel talent een podium geven en tevens fungeren als springplank naar grotere bekendheid.

Uitgebreide info, zie: https://www.tentrotterdam.nl/item/praewa-brink-bulthaweenan-michelle-ermens-en-natalia-papaeva-grote-winnaars-tent-academy-awards-2018/