Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

APRIA gecureerd door Eva Karczag

  • Dans
  • Onderzoek

Deze maand nodigt APRIA (ArtEZ Platform for Research Interventions of the Arts) Eva Karczag uit, gastdocent aan de BA Danskunstenaar van ArtEZ, om een selectie uit de archieven van APRIA samen te stellen.  

Rhizome map by Eva Karczag
Rhizome map door Eva Karczag, speciaal ontworpen voor APRIA

De selectie van Karczag laat de oneindige manieren zien waarop we beschrijven waar we zijn geweest, zijn, en naar toe gaan. Karczag zegt: "Deze teksten bevatten visies en benaderingen die kunnen helpen vormgeven wie we zullen zijn en hoe we zullen worden vastgehouden in de matrix van de onderlinge verbondenheid van het leven."  
  
De selectie is te vinden op de website van APRIA, apria.artez.nl, of via onderstaande knop.

APRIA gecureerd door Eva Karczag  

APRIA (ArtEZ Platform for Research Interventions of the Arts) is een digitaal platform dat een open-access, peer-reviewed tijdschrift (APRIA Journal) uitgeeft en het nieuwste kunstonderzoek van ArtEZ toont. APRIA Platform publiceert ook high-impact essays, beeld- en geluidsbijdragen die kunst en interventies van de kunsten onderzoeken in relatie tot wetenschap en samenleving. Een jaarlijkse Open Call stimuleert studenten, kunstenaars en onderzoekers verbonden aan ArtEZ om zelf een bijdrage te leveren. APRIA is een initiatief van ArtEZ University of the Arts, ArtEZ Press en ArtEZ studium generale.