Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

AGENDA

AGENDA

November

Open Dag ArtEZ Conservatorium in Arnhem

Open Dag ArtEZ Conservatorium in Arnhem

|
Arnhem
|
Muziek
Theater
Op de Open Dag van het Conservatorium in Arnhem kun je kennismaken met de opleidingen. Het doel is om sfeer te proeven, mooie voorstellingen te zien en praten en spelen met studenten en docenten. Je kunt live of online aansluiten bij voorlichtingsrondes over je studie. We bieden een hybride programma aan zodat jij een goede keuze voor je artistieke toekomst kan maken. Meld je direct aan
Open Dag ArtEZ Master Muziektherapie in Enschede

Open Dag ArtEZ Master Muziektherapie in Enschede

|
Enschede
|
Muziek
Wil je muziektherapie op gevorderd niveau beoefenen en onderzoek doen naar de voordelen ervan voor de populatie van je eigen interesse? Als je al een praktiserend muziektherapeut bent of je overweegt de ArtEZ Pre-Master cursus te volgen, kom dan bij ons; we zullen je meer vertellen over hoe evidence en neurowetenschappelijke muziektherapie kan worden toegepast in klinische en maatschappelijke settings en hoe je mensen kunt helpen om een betere fysieke, emotionele en mentale gezondheid te krijgen door middel van muziek. 
Open Dag Master The Sound of Innovation in Enschede

Open Dag Master The Sound of Innovation in Enschede

|
Enschede
|
Muziek
Ben jij na je bacheloropleiding op zoek naar een vervolgstudie (master) waarin je voorbij de grenzen van jouw eigen artistieke discipline kan experimenteren, ontwikkelen en excelleren? Kom dan kijken bij de master Sound of Innovation en ontdek hoe je als gamechanger voorop kunt lopen in de wereld van muziek. Wij dagen je uit om het geluid van de toekomst vorm te geven, waarbij je nieuwe concepten en technologieën verkent.