Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Monkey Jam Arnhem

Elke 4e donderdag van de maand vindt in Café Bosch Arnhem de Monkey Jam plaats. De jam wordt gestart door de Colored Monkeys huisband, daarna is het podium vrij voor alle aanwezige muzikanten om mee te doen! Vanaf 20:00 uur gaan we los op het prachtige podium van Café Bosch.

Café Bosch Apeldoornsestraat 4a Arnhem
Monkey Jam Arnhem

De focus bij de MonkeyJam ligt op groove en samenspel, waardoor compleet op basis van improvisatie muziek ontstaat die aanvoelt als een liedje. Juist omdat niemand van te voren weet wat er gaat gebeuren, kunnen de meest extatische momenten ontstaan wanneer er muzikaal gecommuniceerd wordt en muzikanten connecten. Van hiphop bangers met funky freestyles tot experimentele indie met eclectische climaxen, alles is mogelijk op basis van improvisatie.

MonkeyJam Arnhem wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met Plank Arnhem, Jacobiberg, Café Bosch, ArtEZ en RYM (Arnhem). Colored Monkeys is een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies tot festival stages en diverse educatieve projecten.

Bijna elke 4e donderdag van de maand in één van de leukste podia van de stad. De MonkeyJam wordt van harte aanbevolen aan muzikanten die hun muzikale netwerk willen vergroten.

Disciplines

Muziek