Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online meeloopdag - Product Design - Arnhem

  • Online Event

Als je de meeloopdag van ArtEZ Product Design Arnhem niet persoonlijk kunt bijwonen, kun je meer te weten komen over de studie tijdens de online open dag.

Er zal op deze dag één presentatie door het hoofd van de opleiding gegeven worden en één door studenten. In de middag volg je een workshop van docent (en alumna PD) Iris de Vries. Een meer gedetailleerd programma volgt binnenkort.

Online Event

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Dan is het handig dat je je afmeldt, zodat er een plek voor een ander vrij komt. Lees op deze pagina hoe je dit doet.

Voor vragen kun je contact opnemen met ArtEZ Academie voor Art & Design Arnhem (artdesign.arnhem@artez.nl).

Disciplines

Vormgeving